el basar de les espècies

Viatjant per Mòria

Estos dies no tinc molt de temps per gaire cosa, així que el post d’avui del Dia de l’orgull friki serà molt més curt del que habitualment faig. Enguany el dia està dedicat als llocs que coneixem i que ens agradaria visitar. Com a jugador clàssic de rol, i director durant moltes partides, coneixo una mica la Terra Mitjana, tot i no cursar estudis a la Universitat Autònoma de Númenor: en tinc mapes detallats, plànols de castells, descripcions de llocs i, sobretot, tinc un bon grapat de plànols de ciutats (podeu veure els suplements del joc aquí). Entre estes darreres, la que més m’estimo és la ciutat de Khazad-Dhum. En esta ciutat hi he passat unes tardes mítiques amb els meus amics, hem viatjat per les mines i matat un bon grapat d’orcs. Però el més divertit de la partida va ser que els jugadors van arribar nuets a la ciutat (d’esta manera em desfeia d’armes totpoderoses, armadures impenetrables i mandangues màgiques tocapilotes). En aquella partida van viatjar per túnels com si estessen a Port Aventura, van haver de sacrificar-se en molts sentits més enllà del que és honorable per a un guerrer i, com a colofó de festes, van haver d’haure-se-les amb un majestàtic drac d’aigua. El Balrog? no, no el van veure, només van sentir uns tambors que cada volta s’acostaven més, i més, i més…

Guia dels participants al Dia de l’Orgull Friki 2009

· Centpeus

· Bauen_blog

· Tens un racó dalt del món

· Poca feina

· El cau del plany i del dolor

· Alego

· Cementiri de pneumàtics

· Un que passava

· Biblosfera

· La Marfanta [1, 2 i 3]

· Animebre

· Pantalla-Completa [1 i 2]

· Malerudeveure’t

· Rockviu

· Lo carrer del riu

· Des del meu punt de vista

· Hespèria

· Meo quidem animo

· Carme Pla

· Freak World.

11 thoughts on “Viatjant per Mòria

  1. Nightwing80

    Ja veig que hi vas ben acompanyat a les mines de Mòria! 😉
    En el temps de descompte, però finalment em sumo a la nostra diada, senyor dels nans. No he pogut evitar parlar també del mestre. 😀

  2. jesus

    Quina enveja que me feu, se me va passar!!!! mecachis!!! podríeu avisar als participants de les dues edicions passades l’any vinent…
    O això ja és demanar massa… això del fiquisme o se porta a la sang o…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.