el basar de les espècies

Vergés, Serret & Tibau

Els propers dies es presenten plens d’activitats a can Petròpolis. I és que en pocs dies hi hauran tres presentacions de llibres, dos de les quals s’emmarcaran en les activitats de la Fira Literària Joan Cid i Mulet, a Jesús.

La primera de totes, però, serà de les tradicionals per a nosaltres, o sia: en línia! I és que el dimarts dia 13 presentarem Totes les sortides dignes, un llibre editat a cura de JM Tibau que recull una sèrie de poemes que els lectors del bloc han creat a partir d’un títol de llibre. I compte, que n’hi ha un bon grapat!

Dins de la Fira, el diumenge 18, es reconeixerà la figura d’Octavi Serret, el Premi Nacional a la Projecció Social de la Llengua Catalana del 2009. L’Emigdi ens parlarà del nostre llibreter de capçalera, i aprofitarà per presentar el llibre Octavi Serret: de Vall-de-roures al món, que ja teniu disponible a la web.

I per últim, el dissabte 17, el dia de la inauguració de la Fira, es comptarà amb la presència de Gerard Vergés. Amb esta bona excusa l’Emigdi ens va enredar per preparar un llibre d’homenatge a la seua obra, i més d’un, com l’incombustible Tomàs, hem caigut de quatre plomes. La participació ha estat realment excel·lent: no només per la quantitat, sinó per la qualitat! així que el divendres 16 ja podreu llegir el llibre Jo sóc aquell que em dic Gerard a la web de Petròpolis.

I una última cosa: per als que no podeu viure sense paper, sapigueu que si us passeu per la Fira podreu trobar els llibres de Petròpolis materialitzats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.