el basar de les espècies

Paraules de Gerard Vergés

Fa un parell de dies que Jo sóc aquell que em dic Gerard, d’Editorial Petròpolis, es pot descarregar a la xarxa. Un projecte engegat per l’Emigdi dins de la Fira de Jesús i secundat amb entusiasme per Tomàs Camacho (gràcies al qual hi podem llegir els textos que es van realitzar per la Tertúlia Poètica Mediona 15 en el 75è aniversari del poeta tortosí). L’obra compta amb una il·lustració de Frederic Mauri a la coberta, un ex-libris d’un llibre seu, comentat pel Manel Ollé. Dins hi trobareu aportacions d’una trentena de lletraferits, com JM Tibau, Xulio Ricardo Trigo, Olga Xirinacs, Jesús Massip, Vicent Pellicer, Ramon Garcia Mateos, el Joan Todó (i molts més, que trobareu aquí).

I tot això ve perquè he muntat una petita “presentació” electrònica (si és que es pot dir presentació), aprofitant un antic podcast d’asteroide en què podíem escoltar el Gerard Vergés recitant el poema Venedor ambulant de catifes. Així que ara podreu tornar a escoltar-lo, si voleu, apretant el «play» de més avall.

2 thoughts on “Paraules de Gerard Vergés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.