el basar de les espècies

El cuirassat Potemkin

En el segon programa de BSO clàssica viatjarem cap a la Rússia revolucionària de la mà d’Eisenstein i un dels grans films de la història: El cuirassat Potemkin. La seua banda sonora té una història ben moguda, però tot resumint-la us direm que el compositor Edmund Meisel va haver de composar-la en dotze dies i dotze nits per a l’estrena de la pel·lícula a Alemanya el 1925, i que no és fins a la dècada dels 80 en que es restaura la partitura original (per a saber-ne més, us recomano visitar este enllaç). I recordeu que sempre podeu escoltar la música des de la pel·lícula d’a on l’hem tret!

Descarregar-lo en mp3 · Subscriure-s’hi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.