el basar de les espècies

Al programa Tens un racó dalt del món

Este dimecres vaig ser el convidat al programa Tens un racó dalt del món, que dirigeix i presenta el company blocaire JM Tibau. Va ser una experiència molt maca, i vaig xalar com mai (gràcies Jesús!). Vam parlar de llicències creative commons, de podcasts (especialment el de l’Adrià Chavarria), de l’Ebrebloc, del dia de l’orgull friki (prepareu-vos, que ja arriba), i de Petròpolis sobretot. D’entre d’altres coses va sortir el cas del Joan Pinyol i del llibre Glops (com és que l’ha publicat a Petròpolis?) i vam recomanar un llibre universal: Moments estel·lars de la humanitat, de Stefan Zweig (i la tria no va ser casual). Ja podeu veure el programa a la web de TEVEON, durant una setmana el trobareu allí si no us voleu perdre cap detall.

Com sempre, al programa no hi és tot: moltes coses van quedar al tinter, i les converses d’abans i després del programa en donen fe! Però bé, per a què tenim blocs i xarxa, si no és per continuar-les?

Per cert, sapigueu que podeu guanyar un exemplar del llibre Jo sóc aquell que em dic Gerard en paper si envieu un SMS al número 27011, posant TVON(espai)RACO(espai) “resposta”. Només cal contestar a quin país es troba la ciutat de Petròpolis…

3 thoughts on “Al programa Tens un racó dalt del món

  1. Pingback: Petròpolis a Tens un racó dalt del món (tv) – editorial petròpolis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.