el basar de les espècies

El meravellós mag d’Oz

Si parlem de música d’El meravellós mag d’Oz el primer que ens vindrà al cap, segurament, és la Judy Garland cantant Somewhere over the rainbow. Però aquí no la sentirem, ja que a BSO clàssica ens endisem sempre uns quants anys més en la història. Així, doncs, la pel·lícula que visitarem data del 1910 és de manufactura nord-americana i va ser dirigida per Otis Turner (aquí en podeu trobar una ressenya personal). I era completament muda. Però al document que podem trobar a la xarxa no ho és pas ja que s’hi han posat una sèrie de músiques ben clàssiques que de ben segur recordarem. Una d’elles és la conegudíssima Dansa de la fada de sucre del ballet Trencanous de Txaikovski, n’endevineu la resta?

Descarregar-lo en mp3 · Subscriure-s’hi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.