el basar de les espècies

Podcàsting. Tu tens la paraula

Segur que ja n’esteu al cas, sia per l’apunt de cal Toni Sellas o de Podcatalà. Però aprofitarem la novetat per fer-ne cinc cèntims aquí. I és que ja podeu llegir el llibre Podcasting. Tu tienes la palabra, un llibre col·laboratiu impulsat des de l’Asociación Podcast, i que recull aportacions de podcasters de banda i banda de la pell de brau.

De tots els articles que hi ha (i en són uns quants, doneu un cop d’ull a l’índex), i tot i que n’hi ha per a tots els gustos, a mi m’han cridat especialment l’atenció uns quants (que hauré de rellegir amb calma): «El fomento de la lectura a través del podcasting», d’Isabel Fernández Morales; «Falangullos, los podcasts en gallego», d’Uxío Broullón, el comandador de Commonsbaby; «Divulgación científica en podcast», d’Ángel Rodríguez Lozano; «Guión de un podcast: participación de los oyentes», de Raimon Lafuente i Tomàs Manzanares (els companys de mossegalapoma), i «Derechos de autor en la podcastfera» de Javi F. Lago.

Però, com diria aquell, jo aquí he vingut a parlar del meu llibre. I és que també hi he posat el meu granet d’arena, a l’article que ha escrit el Toni (tot el mèrit és d’ell!), sobre el podcàsting en català. Jo només em vaig encarregar de llistar uns quants podcasts en català, i poca cosa més. Així que us recomano que el llegiu atentament i, sobretot, que visiteu la llista de podcasts en català i que els descobriu!

One thought on “Podcàsting. Tu tens la paraula

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow