el basar de les espècies

Podcàsting. Tu tens la paraula

Segur que ja n’esteu al cas, sia per l’apunt de cal Toni Sellas o de Podcatalà. Però aprofitarem la novetat per fer-ne cinc cèntims aquí. I és que ja podeu llegir el llibre Podcasting. Tu tienes la palabra, un llibre col·laboratiu impulsat des de l’Asociación Podcast, i que recull aportacions de podcasters de banda i banda de la pell de brau.

De tots els articles que hi ha (i en són uns quants, doneu un cop d’ull a l’índex), i tot i que n’hi ha per a tots els gustos, a mi m’han cridat especialment l’atenció uns quants (que hauré de rellegir amb calma): «El fomento de la lectura a través del podcasting», d’Isabel Fernández Morales; «Falangullos, los podcasts en gallego», d’Uxío Broullón, el comandador de Commonsbaby; «Divulgación científica en podcast», d’Ángel Rodríguez Lozano; «Guión de un podcast: participación de los oyentes», de Raimon Lafuente i Tomàs Manzanares (els companys de mossegalapoma), i «Derechos de autor en la podcastfera» de Javi F. Lago.

Però, com diria aquell, jo aquí he vingut a parlar del meu llibre. I és que també hi he posat el meu granet d’arena, a l’article que ha escrit el Toni (tot el mèrit és d’ell!), sobre el podcàsting en català. Jo només em vaig encarregar de llistar uns quants podcasts en català, i poca cosa més. Així que us recomano que el llegiu atentament i, sobretot, que visiteu la llista de podcasts en català i que els descobriu!

One thought on “Podcàsting. Tu tens la paraula

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.