el basar de les espècies

Cultura 2.0

Si definim la cultura com el conjunt de produccions intel·lectuals, artístiques i utilitàries, amb les quals un poble manifesta la seva mentalitat i manera d’ésser, què és la cultura 2.0? És la mateixa de sempre, però que les noves tecnologies ens porten a una manera de viure-la diferent. Les xarxes socials i professionals donen una fluïdesa mai vista a la conversa entre creadors i públic, i els avenços i ginys que dia a dia apareixen a internet ens permeten reinventar-ho tot de nou. Qualsevol activitat cultural a la xarxa és possible, només cal tenir la curiositat d’endinsar-s’hi i proposar-s’ho! D’exemples a casa nostra en tenim un bon grapat: literatura, fotografia, cinema, música, exposicions, etc. Al proper número de la revista Kesse, que es presenta ben aviat, trobareu properament un bon assortit de què es pot fer i visitar a la xarxa tarragonina (http://www.guillemoliver.com).

[Nanoaportació al Diari de Tarragona, del 4 de maig, dins de les activitats de Tarragona 2012, Capital de la Cultura Catalana.]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.