el basar de les espècies

L’evolució del món editorial, una breu pinzellada

Avui hem fet una petita xerrada al col·legi del nostre amic Josep. Hem estat parlant del món editorial, de com s’estructura i dels canvis que hi ha hagut aquests darrers anys. I, per tal de contextualitzar aquests canvis, també hem fet un petit repàs a la història del llibre, una història farcida de canvis i de revolucions tecnològiques i culturals. Ben mirat, els canvis que estem vivint, no deixen de ser una baula més en l’evolució del món del llibre… Us deixem la presentació per si li voleu pegar una ullada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.