el basar de les espècies

Il mondo

Fa molt de temps, en una galàxia molt llunyana, sense gairebé ni adonar-nos-en, va desaparèixer un petit món. Però gràcies a les no tant arcanes arts del codi binari, els alquimistes cibernètics han pogut tornar a il·luminar-lo, des de la primera paraula fins a la darrera nota de música.
Des del 2005 les costes d’este univers que és internet han canviat molt, i encara no sabem ben bé cap a on ens menaran les properes travessies. Encara he de fer alguns canvis i actualitzacions pel basar, i no seré tan assidu com m’agradaria. Però és en aquest moment de represa que ens donem compte de com passa el temps, amic, i recordo l’apunt en què vaig desvirtualitzar-me: era jove, més guapo, i hi apareixia al costat d’una amiga, la jaka. Avui voldria acompanyar estes paraules amb una cançó que (no sé per què) em recorda a ella, Il mondo de Jimmy Fontana. M’agrada imaginar-me que, des d’allà on està, m’escriurà un comentari i farem petar la xerrada, i que em dirà que a ella, d’italiana, li agrada més una altra. En qualsevol cas, nous i vells especiaires, ens llegim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow