el basar de les espècies

Orbitant pel Delta (i III)

Avui com ahir

Però no tot són canvis a la vora del riu. Com sempre, els jòvens van al bar del poble a fer el vermut i, de tant en tant, fan un bon ranxet amb els amics, sobretot quan és l’època de caçar. Cap al tard es fa hora d’anar a assajar amb la gent del poble que toca a la banda de música. I s’espera en candeletes els dies de festa major, al bat de l’estiu, ja que no hi ha res més divertit que acabar baldat de rondar al correbous. També és un bon moment per fer gresca al so de la xaranga i, per què no, aprofitar per fer un bon berenar amb els amics i parents. I per la nit a xalar al ball! Per tot això, un dels principals reptes que es presenta avui en dia a la gent del Delta és trobar l’equilibri necessari entre tradició i modernitat, agricultura i turisme, i aconseguir que estes activitats no destruisquen tot un món, el paisatge i la manera de ser d’un poble. Entre la terra i la mar. Potser és així com veuen els turistes el Delta de l’Ebre.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.