el basar de les espècies

Wenck · Historias de TomainiAAR

El llibre que vos apunto avui es titula Historias de TomainiAAR, de Wenck/Keyzer Soze i és un AAR. AAR són les sigles que es corresponen a l’anglès “after action report” (informe després de la batalla). És una explicació d’una partida en un joc, que pot ser descrita com una novel·la o com una simple crònica, de manera històrica o com vulgue l’autor.

En este cas és un AAR del joc Hearts of Iron, un joc d’estratègia ambientat en la Segona Guerra Mundial, i parodia elements de la pel·lícula El gran dictador de Chaplin. Al principi la història se segueix mitjançant portades de diari i després, quan la trama s’embolica, ja comença a estar narrat d’una manera més ortodoxa. Va ser guardonat amb un GoyAAR a l’última edició d’este certamen cibernètic!

Em sembla que és una història divertida tant per qui vol conèixer un exemple d’este gènere (literari?), com per qui vol passar una bona estona llegint. Que us aprofite!

Historias de TomainiARR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.