el basar de les espècies

Nexoteca cartogràfica

Una de les coses que més m’agraden són els mapes, sobretot els antics. No sé de què em deu vindre el gust, però el cert és que en els jocs amb què habitualment jugo el mapa té un paper protagonista. En un fòrum a on habitualment hi faig petar la xerrada ens hem ajuntat uns quants amb interessos similars, i hi hem anat recopilant enllaços de mapes (gràcies DBM per la feina que has fet!). Tot seguit us ofereixo una mostra, per si a algú li pica la curiositat, o en necessita algun. Navegueu tranquil·lament, i que xaleu molt durant el viatge!

Nexoteca cartogràfica

Si en voleu més, entreu aquí.

Mapa de la ciutat de Jerusalem..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.