el basar de les espècies

The Saga Begins

La primera part de la nova trilogia de Guerra de les Galàxies va tindre molts detractors. Això és un fet innegable, igual que l’odi profund que ha generat un dels seus personatges, el Jar-Jar Binks (fixeu-vos, per exemple, en esta tira dels Legionarios del Espacio, o amb este comentari personal agafat a l’atzar d’internet). Amb tot, avui mateix m’han passat un videoclip inspirat en la trama d’esta primera part, que de tant currat que està vos el vull ensenyar. Una de les coses que m’ha agradat més és el pianista (serà que m’atrau el Costat Fosc?).

http://www.youtube.com/v/JXiHpsL6ABc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.