el basar de les espècies

Varis autors · La Segona República al Camp de Tarragona

Josep Sánchez Cervelló i Jordi Piqué Padró són els coordinadors del llibre La Segona República al Camp de Tarragona. Editat pel Cercle d’Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver del Camp de Tarragona, el volum inclou catorze textos escrits per historiadors del Camp de Tarragona. L’obra es pot dividir en cinc apartats: institucions, biografies, cròniques urbanes i rurals, documentació i bibliografia, i politologia.

Tot seguit us adjunto la introducció del libre, per si algú està interessat en saber els temes que s’hi tracten.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.