el basar de les espècies

La fotografia del Basar

Les utilitats gratuïtes a la xarxa que es multipliquen a cor que vols és una tendència natural que sempre ens pot alegrar el dia, o solucionar-nos més d’un maldecap. Tot navegant per Ciberescrituras me n’he trobat uns aplicatius que et “trauen” la fotografia de la teua web.

La primera, tot aplicant colors als enllaços, tags i altres codis et crea una espècie de flor. A mi, més que a una flor me recorda a una xarxa neuronal o a un mapa de portals interestal·lars com serien els de l’Star Gate. Què us recorda a vosaltres? Tarda poquet en crear-se, per fer-lo heu de visitar esta pàgina, i podeu compartir-la a flickr.

La segona, a partir dels enllaços i dels codis del nostre bloc, crea un bosc en què cada arbre és una de les pàgines que hi ha referenciades a la vostra pàgina. Esta imatge tarda bastant més que l’altra en crear-se, i trobareu l’aplicatiu en esta direcció.

Si sabeu destriar els bits de les fulles pot ser que us topeu amb la vostra pàgina…

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow