el basar de les espècies

La fotografia del Basar

Les utilitats gratuïtes a la xarxa que es multipliquen a cor que vols és una tendència natural que sempre ens pot alegrar el dia, o solucionar-nos més d’un maldecap. Tot navegant per Ciberescrituras me n’he trobat uns aplicatius que et “trauen” la fotografia de la teua web.

La primera, tot aplicant colors als enllaços, tags i altres codis et crea una espècie de flor. A mi, més que a una flor me recorda a una xarxa neuronal o a un mapa de portals interestal·lars com serien els de l’Star Gate. Què us recorda a vosaltres? Tarda poquet en crear-se, per fer-lo heu de visitar esta pàgina, i podeu compartir-la a flickr.

La segona, a partir dels enllaços i dels codis del nostre bloc, crea un bosc en què cada arbre és una de les pàgines que hi ha referenciades a la vostra pàgina. Esta imatge tarda bastant més que l’altra en crear-se, i trobareu l’aplicatiu en esta direcció.

Si sabeu destriar els bits de les fulles pot ser que us topeu amb la vostra pàgina…

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.