el basar de les espècies

¡Cargad!

Si coneixeu una mica el món de les miniatures i dels wargames, sabreu que warhammer és una de les referències principals, i la revista de l’empresa, la White Dwarf, és una de les més exteses en el mercat.

Una de les queixes habituals que tenen els wargamians sobre la ditxosa worxop és la seua política mercantil i els preus exhorbitants que tenen els seus productes.

Però gràcies a la llibertat que ens ofereix internet, els jugadors no només poden relacionar-se amb molta més facilitat per fer els comentaris de les seues jugades, com ara en fòrums com Guttburgo, sinó que, a més a més, poden realitzar fanzines i revistes que arriben a tot arreu del món (i no només a la llibreria del costat, com quan només eren fets amb fotocòpies).

Per mi, dels millors que es poden trobar a la xarxa és ¡Cargad! En les seues pàgines, a banda de tractar els jocs de la worxop, parlen d’altres jocs de tauler amb miniatures, com el Flames of war, o s’atreveixen a publicar escenaris d’HeroQuest. I tot això amb uns textos molt ben documentats , carregats d’il·lustracions i ben presentats en un pdf.

Així que vos convido a entrar a la seua pàgina i a descarregar-vos, com a mínim, l’últim número. Voreu com no us penedireu de la descàrrega, i, a més a més, és totalment gratuïta! 😀

.

One thought on “¡Cargad!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.