el basar de les espècies

el millor missatge?

En quin maldecap m’ha posat la jaka! Ara resulta que he de triar el meu millor missatge blocaire… Podria triar el missatge dels seitons, que vaig rescatar d’un correu antiquíssim, o el que vaig posar quan els blocs ebrecs vam sortir al diari de paper. També el de les manies lectores, que vaig xalar molt quan l’escrivia, o el de l’Umberto Eco, que tracta del meu ofici, tot i que el de la projecció Mercator vs Peters estava molt interessant…

Al final m’he decidit, tot i que possiblement no ha estat pel «millor». I la raó és ben senzilla: si no hagués estat immers en el món dels blocs mai hauria llegit el Llibre VII de les Qüestions naturals de Sèneca, ni hauria continuat meravellant-me de la sabiduria que pot arribar a concebre l’ésser humà (quan vol).

 

Gravat de Dürer que tracta de l’estudi de la perspectiva.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.