el basar de les espècies

Calendari 2007

Ara que arriba el nou any, al basar de les espècies us oferim, com l’any passat, un calendari de sobretaula. Només cal que el plegueu per la meitat, i per les vores, i talleu un trosset el peu per tal d’ajuntar les dos bandes. Al calendari ja hi ha les instruccions, però si teniu dubtes sempre podeu preguntar-ho als «comentaris» d’este missatge. Hi hem posat totes les festes en roig, i el dia 3 de febrer en blau. Suposo que ja sabeu per què, no?

Per descarregar-vos el pdf comprimit del calendari del 2007 cliqueu en este enllaç:

2007.

5 thoughts on “Calendari 2007

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.