el basar de les espècies

Ebrebloc, o de quan els Reis s’avancen

ebre nadal
Doncs sí, este any els Reis s’han avançat uns dies. Els blocaires ebrencs ens han obsequiat amb el primer número d’Ebrebloc, un butlletí electrònic a on volen anar informant de les últimes novetats sobre la trobada de blocaires que és farà a Tortosa el 3 de febrer, a més a més de fer una selecció d’alguns dels titulars de la blocosfera ebrenca.
Al primer número del butlletí podreu trobar més informació sobre la trobada i sobre l’organització del Bloc&Beer, que serà el principal acte lúdic de l’Ebrebloc. En este sentit, els interessats a participar en el Bloc&Beer, però sobretot en el dinar de germanor que farem en algun restaurant de Tortosa, ja poden inscriure’s en l’adreça blocairesdelebre@gmail.com. El primer butlletí de l’Ebrebloc es completa amb un article en exclusiva sobre la presència de la blocosfera ebrenca en els preparatius del I Congrés Internacional sobre Cultura i Identitat Catalanes a l’Era Digital, que està organitzant el Centre for Catalan Studies de la Universitat de Londres, i també amb una selecció dels millors titulars de la blocosfera ebrenca durant el passat mes de desembre. Podeu consultar la versió en html o bé la versió en pdf.

De l’Ebrebloc en parla la Marfanta, l’Agència Catalana de Notícies, la Veu de l’Ebre, El Punt i Riberaonline entre d’altres..

4 thoughts on “Ebrebloc, o de quan els Reis s’avancen

  1. Jacme

    més vaques??? ui, ui, ui… si al final no cabreu a casa? i com ho portala Katerina? 😀
    per cert, que si vols vindre a la trobada, hi estàs convidada, eh?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.