el basar de les espècies

les 5 veritats, i les 5 mentides!

Abans que res, moltes gràcies a tots per participar en el joc, i a la jaka per haver-me’l proposat!

Passem, però, a aixecar el teló i vegem què hi ha de veritat i de mentida en la meua llista…

1. Veritat.
Resulta que és este llibre, un dels primers que vaig editar! 😀

2. Veritat.
Encara que resulte estrany, vam estar prenent gin-tònics fa uns anys per València, als Premis Octubre… segurament ell no se’n deu recordar, però jo sí.

3. Veritat.
Vaig «conèixer» David Prowse, l’actor que interpretà Darth vader, a la Star Wars Conference del 2004, a Sitges.

4. Veritat.
És una de les fites més importants de la meua vida… era un dia que un amic pescador ens va donar «quatre peixos» per fer un arrossejat… i va i a més a més dels peixos ens va donar una rova de gadagans! N’hi havia tant que vam decidir fer el caldo amb gadagangs: increïble però cert! (a la nit següent tot el Serrallo de Tarragona ja ho sabia, i la notícia havia arribat a la Cala abans que jo, en dono fe).

5. Veritat.
Sí, vaig anar a la preestrena de la pel·lícula del Senyor dels Anells en català, un amic em va passar un parell d’entrades; per casa tinc la fotografia (amb una amiga), que encara he d’escanejar, i un bonic llibre que ens van regalar de la primera part de la saga.

6. Mentida.
Elfs? ELFS? ECS! Tinc una mania patològica als elfs! sóc un jugador de rol des de sempre amb fitxa de NAN! Tinc un exèrcit de warhammer, sí, però és una barreja de bretonians, imperials i mercenaris 😀 elfo malo, elfo caca

7. Mentida.
No m’agrada la sobrassada. Me la puc menjar, però no m’agrada. Potser és de les poques coses de menjar que no m’agraden…

8. Mentida.
I si existeix jo no en tinc ni idea! Curiositat: si feu una cerca al google dels tèrmens «jacme» i «otf» (que és l’extensió d’un arxiu de tipografia), surt el basar .

9. Mentida.
No he assessorat a cap informàtic per fer cap joc… de moment! Potser que en un futur ho faça (si és així vos mantindré informats!)

10. Mentida.
No, no tinc l’espasa de l’Aragorn. La raó? Pos perquè ja tinc l’espasa làser del Darth Vader, i si entra l’espasa de l’Aragorn ara a casa, seguidament en sortiria jo… 😀

general warhammer
Este és lo meu general d’exèrcit. Podeu vore millor l’escut d’armes de Sicília si amplieu la imatge (tot fet a mà!).

.

8 thoughts on “les 5 veritats, i les 5 mentides!

 1. Pep

  Jo vaig menjar d’aquell fabulós arròs de gadagangs… espectacular!!!! els vam fe a la planxa, fregits, caldosos… i diria que jo també hi era a València, tot i que tampoc me’n recordo del Màrius ni d’aquella nit…. una salutació!!!

 2. Jacme

  @tots: no crec que l’experiència gadaganguera es torne a repetir mai més a la meua vida (com a mínim no em vull fer falses il·lusions). Però no patiu, que si es dóna el cas, us ho comunicaré d’amagatotis per tal que pugueu vindre-hi! 😀

  @Pep: no, me sembla que aquella nit no hi eres!
  @jaka: no ho has fet tant malament! ja ho crec!!!
  @Antoni: les meues hores de pinzell me va costar! ara, que tinc una altra miniatura que encara me’n va costar més… un dia d’estos vos la posaré…
  @Aurora: i besadetes! :*
  @iker: tu no s’hi val, que lo de l’espasa ja ho sabies!!!! 😀

 3. Ozzman

  Tinc la mania de prémer massa ràpid el botó d’enviar els missatges: una mica més avall acabo de veure el gadagang (té molt bona pinta, ja m’ha entrat gana! El meu estòmac és molt susceptible).

  Salut!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.