el basar de les espècies

el «Vista» no té vista

La Magalí m’ha passat un enllaç que comenta aspectes tipogràfics del Windows Vista. Le typographe se’n fa ressó: ara resulta que les fonts amb format Type1 no funcionaran amb este «supersistema operatiu». Només ho faran les que siguen truetype o opentype. No serà un «problema» més de l’eterna batalla entre Microsoft i la resta del món (en este cas concret amb Adobe)?
Per als que sou usuaris bàsics de fonts no serà un problema molt gran… per als professionals que han comprat les fonts, i que no poden canviar-les de format perquè la seua llicència no ho permet (com la EULA), la qüestió ja és una altra…
Este sistema operatiu ja no em feia molta gràcia, però cada dia que passa m’agrada menys, i este petit detallet acaba de reblar la meua opinió. Sort que si ets un usuari de MacOs (i suposo que de Linux) estos problemes no els tens…

tallador
Aquí teniu un tallador de tipus de plom, de l’antiga escola. Si voleu veure un vídeo a on l’entrevisten, entreu aquí..

5 thoughts on “el «Vista» no té vista

  1. Jacme

    la veritat és que si no tens jocs, qualsevol altre sistema operatiu et pot anar la mar de bé per treballar. Sense comptar que el linux és gratuït, i en català! I què tens instal·lat? l’ubuntu? jo m’ho estic pensant de posar en un pc que tinc a casa…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.