el basar de les espècies

Dia de l’orgull Friki 2007

Benvolguts;

El proper 25 de maig és un gran dia. El 25 de maig és el Dia de l’Orgull Friki, i celebrarem XXX anys de l’estrena de la Guerra de les Galàxies. L’any passat el Gustau i jo ens vam sumar a la celebració amb una mica de precipitació, però este any que encara hi ha temps us vull proposar que celebrem junts el Dia.

Com que serà difícil que quedem tots en el mateix bar per fer una partideta de rol o de warhammer, us proposo alguna coseta més senzilla: què tal si el 25 de maig fem un article «especial» per a celebrar-ho? Què trobeu? Cadascú pot posar-hi el que li vinga de gust, però hauria d’estar relacionat amb alguna cosa friki…

Que què hi podeu posar? Pos jo que sé, el que vulgueu… Imatges, músiques, històries, qualsevol cosa! Hi ha moltíssimes coses que podrieu fer! I qualsevol de vosaltres hi pot col·laborar! Només cal que hi poseu una mica d’imaginació, feu un post el dia 25 i, a ser possible, que m’aviseu (així podríem ressenyar-ho per a que tots puguem viatjar entre els nostres blocs!).

Els frikis (alguns durant tot l’any, d’altres per un dia) que s’apunten a la iniciativa són els següents (per rigoròs desordre caòtic):

• el dani de Bauen_blog

• la carme

• el dan de centpeus

• l’anna de biblosfera

• l’xm2 d’INtermitent

• el P-CFACSBC2V de friccions

• l’accídia del Cau del Plany

lo buscall

• losimo, de lo meu raconet

• Javi de linQ

• TU!

.

5 thoughts on “Dia de l’orgull Friki 2007

  1. Anna

    Missió complerta! Bon cap de setmana! Me’n vaig a fer un cap de setmana de natura totalment antifriki (sí, ni el llibre que m’emporto ho és…)!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.