el basar de les espècies

Falten 3 dies pel dia «D»

Sé que molts de vosaltres ja esteu preparats, però, i la resta? Només queden 3 dies per a la celebració! Encara esteu a temps d’apuntar-vos-hi! Teniu les espases làser carregades? La capa èlfica està ja neta i lluent? No us haureu oblidat els vostres daus de 10 a casa?

.

5 thoughts on “Falten 3 dies pel dia «D»

 1. aurora

  Capa èlfica, daus de 10??? Ai, senyor, si que vaig perduda! Si ja em va sortir en aquell test que em vas passar que jo de friki no donava la talla ni de lluny… Que dur és ser no-friki! aissss!
  😉

  A tots els que en podeu gaudir del frikisme… Moltes felicitats!!!!

 2. Accídia

  Jo sempre porto un parell de daus damunt… (a més, tinc un programa al palm que fa tota classe de tirades, d4, d6, d8, ….) Fa un temps la meva nòvia em va regalar un d100 (quin tros de bola…jajaja) és bastant inútil (no hi ha res com 2d10…) pero mola!
  Jo ho tinc més o menys clar… (tot i que he començat a treballar a jornada completa , bé de fet més que completa, però ho tinc enllestit…).
  Ja em direu que tal, eh?
  Au adeu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.