el basar de les espècies

susto!

Pos sí, ben assustat que he estat durant uns dies (els que no es podia accedir a la web correctament). La base de dades del maleït MySQL donava un error xungo (xungo perquè no en tinc ni idea de quin error era) i a més a més no podia accedir a l’administrador de les bases de dades… Avui el servei tècnic de l’empresa a on tinc hostatjada la pàgina ho ha solucionat ràpidament (gràcies Santa Tecla, les meues oracions han estat respostes!). I així, al final de la història, no he acabat empastrat en alguna paret com el SuperCoco… 😀

.

3 thoughts on “susto!

  1. Carme

    Uf, Jaume, gràcies que s’ha solucionat tot bé. Sí que ha degut de ser un susto xungo, això…
    Res, que m’alegro molt de tenir-te de nou per aquí.
    Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow