el basar de les espècies

susto!

Pos sí, ben assustat que he estat durant uns dies (els que no es podia accedir a la web correctament). La base de dades del maleït MySQL donava un error xungo (xungo perquè no en tinc ni idea de quin error era) i a més a més no podia accedir a l’administrador de les bases de dades… Avui el servei tècnic de l’empresa a on tinc hostatjada la pàgina ho ha solucionat ràpidament (gràcies Santa Tecla, les meues oracions han estat respostes!). I així, al final de la història, no he acabat empastrat en alguna paret com el SuperCoco… 😀

.

3 thoughts on “susto!

  1. Carme

    Uf, Jaume, gràcies que s’ha solucionat tot bé. Sí que ha degut de ser un susto xungo, això…
    Res, que m’alegro molt de tenir-te de nou per aquí.
    Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.