el basar de les espècies

El candidat que hauria volgut votar…

Avui que hauria de tocar reflexionar als polítics aprofito per confessar-vos que, per un dia, m’hauria agradat ser reusenc. No, no és que m’haja tornat boig, és que m’hauria encantat votar l’Ariel Santamaria, el candidat de la CORI. Tot i no compartir alguns dels punts del seu programa electoral, n’hi ha alguns que m’agradaria que fossen d’ús universal, com ara promoure l’ús de polígrafs a la Sala de Plens dels ajuntaments, o la instal·lació d’un Follòdrom municipal (pregunteu als iaios que viuen a les residències la feinada que tenen per fer-ho…).

En qualsevol cas, com a cada elecció, els polítics s’omplen la boca amb paraules de l’estil «hem de reflexionar per què hi ha tanta abstenció». La realitat és que encara és l’hora que es posen a reflexionar seriosament sobre este tema i, mentrestant, la gent ha passat a l’acció. Desencantats, de deixar d’anar a votar han decidit emetre un vot-protesta, a vore si els polítics se n’adonen del problema… Se n’adonaran algun dia? Els polítics de Reus, com a mínim, se n’hauran de recordar cada dia que hi haja Ple, ja que l’Ariel ja és regidor de l’ajuntament amb 1.800 vots (només uns 600 menys que formacions tan serioses com ICV).

Si un paio que anava despullat va entrar com a diputat al Parlament (i jo que em pensava que era un partit pronudista) perquè no hi pot entrar l’Elvis??? Com podeu vore, els frikis ja comencem a dominar el món!!!!!

L’Ariel Santamaria, conegut a Reus, entre altres coses, per anar sempre vestit d’Elvis..

7 thoughts on “El candidat que hauria volgut votar…

 1. Accídia

  Osti pos jo sí que l’hauria votat, només pel fet que són els menys hipócrites que he vist mai. A més té més criteri un follodrom (això d’anar en lo cotxe, qui en tingue, per n’estos mons de Deu…) que segons quins projectes faraònics inútils que alguns fan…

 2. Jacme

  @at turtusi: és clar que no tothom el votaria, però en este cas potser cal pensar en la situació de desencantament “especial” que viu Reus, i concretament ERC de Reus. A banda del cremats de tots els colors, molts dels vots de la CORI són de votants d’ERC desencantats amb la directiva local.

  @accídia: no sé per què, però el follòdrom és una de les iniciatives més ben vistes per la majoria de simpatitzants… 😀

  @jaka: jo en conec uns quants dels seus votants, i a mi tampoc m’ha estranyat gens!

 3. P-CFACSBC2V

  Jo si fos de Reus també hauria votat la CORI. Tots sabem que no és un partit “seriós”, però és que per veure el que fan els partits “seriosos” què voleu que us digui… I també considero millor votar la CORI que no anar a votar.

  Hi hauria d’haver algun partit friki d’abast nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.