el basar de les espècies

Llei del llibre

El 22 de juny va sortir, per fi, la nova llei del llibre. Al final, alguns se n’han sortit amb la seua i, per a vergonya de tots, per cada prèstec de llibre fet a la biblioteca s’haurà de pagar 20 cèntims (que el Ministeri posarà de la seua butxaca, o sia, la de tots). Ja fa dies vam estar parlant d’esta tragèdia a ca la Gamoia i pareix que, definitivament, no hi ha res a fer (excepte pagar, és clar).

Però no tot són males notícies, ja que n’hi ha d’altres que no podran continuar aprofitant-se de la llei de cooperatives catalana per realitzar competència deslleial. Així que quedeu avisats, pel futur de la xarxa de llibreries actual, el preu fix del llibre és una realitat i el descompte màxim en el preu d’un llibre només és del 5% (excepte per Sant Jordi, que pot arribar al 10%).

Gravat de Dürer.

2 thoughts on “Llei del llibre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.