el basar de les espècies

L’Ebresfera es presenta a Londres!

Ja fa dies que el Dani i la Carme ens van avisar que se n’anaven de vacances a Londres! Però no només aprofitaran per visitar museus i biblioteques, sinó que a més a més presentaran l’Ebresfera al congrés Catalan Culture and Identity in the Digital Era organitzat pel Centre for Catalan Studies de la Universitat de Londres.

I ho faran DEMÀ MATEIX! a les 17.20 h! Què com ho sé? pos perquè ja hi ha el programa del congrés fa dies, i perquè des d’aquí podeu baixar-vos el tríptic! (Per cert, la font amb què s’ha muntat és la Midnight-Kernboy, ara ja ho sabeu, eh?)

Des de la distància, Carme i Dani, us envio una forta abraçada i molts d’ànims! Segur que ho fareu de conya!


En el logo s’ha utilitzat la Midnight en blau i la Mistral en granate..

4 thoughts on “L’Ebresfera es presenta a Londres!

 1. Daniel

  Jaume!! gràcies per l’article! Vam arribar tot just ahir, i avui ja a tornar a treballar… 🙁 Aquests dies m’ha costat connectar-me, i ahir vaig veure aquest article i calia fer-te el comentari!! Si si si… La comunicació va anar molt bé, tot un èxit. M’he de posar i explicar-ho. Intentaré no trigar massa a fer-ho.
  Salut! Dani

 2. Carme

  Hola Jaume! M’afegeixo al comentari de Dani. Aquest logo ha quedat xulíssim i te l’he agafat per escriure el primer post que he pogut tal com he arribat, encara amb les maletes a mig desfer… 😀 Sí, sí, tal com explica Dani, vam arribar ahir, avui a treballar, amb molta feina… però pagava la pena!!!
  Una abraçada,
  Carme

 3. Pingback: El Congrés de Londres, als mitjans digitals | bauen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.