el basar de les espècies

L’Ebresfera es presenta a Londres!

Ja fa dies que el Dani i la Carme ens van avisar que se n’anaven de vacances a Londres! Però no només aprofitaran per visitar museus i biblioteques, sinó que a més a més presentaran l’Ebresfera al congrés Catalan Culture and Identity in the Digital Era organitzat pel Centre for Catalan Studies de la Universitat de Londres.

I ho faran DEMÀ MATEIX! a les 17.20 h! Què com ho sé? pos perquè ja hi ha el programa del congrés fa dies, i perquè des d’aquí podeu baixar-vos el tríptic! (Per cert, la font amb què s’ha muntat és la Midnight-Kernboy, ara ja ho sabeu, eh?)

Des de la distància, Carme i Dani, us envio una forta abraçada i molts d’ànims! Segur que ho fareu de conya!


En el logo s’ha utilitzat la Midnight en blau i la Mistral en granate..

4 thoughts on “L’Ebresfera es presenta a Londres!

 1. Daniel

  Jaume!! gràcies per l’article! Vam arribar tot just ahir, i avui ja a tornar a treballar… 🙁 Aquests dies m’ha costat connectar-me, i ahir vaig veure aquest article i calia fer-te el comentari!! Si si si… La comunicació va anar molt bé, tot un èxit. M’he de posar i explicar-ho. Intentaré no trigar massa a fer-ho.
  Salut! Dani

 2. Carme

  Hola Jaume! M’afegeixo al comentari de Dani. Aquest logo ha quedat xulíssim i te l’he agafat per escriure el primer post que he pogut tal com he arribat, encara amb les maletes a mig desfer… 😀 Sí, sí, tal com explica Dani, vam arribar ahir, avui a treballar, amb molta feina… però pagava la pena!!!
  Una abraçada,
  Carme

 3. Pingback: El Congrés de Londres, als mitjans digitals | bauen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow