el basar de les espècies

Crear un canal RSS del no-res

Pos sí, això és el que he fet, i ha estat tant fàcil que no me’n puc estar de dir-vos-ho! (mai se sap si algú ho necessita en algun moment)
A la feina hi mantinc la pàgina web, i fa poc vam encomanar uns canvis de disseny. Vaig demanar un canal rss als programadors per a l’apartat de notícies, i m’hi van posar moltes pegues, tantes que vaig desistir d’insistir (ja que no depenia només de mi, que sinó no haurien vist un duro sense instal·lar-ho). Total, que este matí li he donat una ullada per la web et voilà, problema solucionat!

Amb el bloc de notes, i fent un copiar, enganxar i modificar, he creat l’arxiu rss. L’he pujat a un servidor i, per evitar possibles molèsties futures als possibles lectors (que no crec que n’hi hagen gaires), he obert un compte a feedburner. La única pega és que les modificacions al canal s’han de fer manualment, però com que hi haurà poques notícies no em serà cap maldecap actualitzar-ho…

Imatge extreta de la font Anderson Dingts2.  .

5 thoughts on “Crear un canal RSS del no-res

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.