el basar de les espècies

Crear un canal RSS del no-res

Pos sí, això és el que he fet, i ha estat tant fàcil que no me’n puc estar de dir-vos-ho! (mai se sap si algú ho necessita en algun moment)
A la feina hi mantinc la pàgina web, i fa poc vam encomanar uns canvis de disseny. Vaig demanar un canal rss als programadors per a l’apartat de notícies, i m’hi van posar moltes pegues, tantes que vaig desistir d’insistir (ja que no depenia només de mi, que sinó no haurien vist un duro sense instal·lar-ho). Total, que este matí li he donat una ullada per la web et voilà, problema solucionat!

Amb el bloc de notes, i fent un copiar, enganxar i modificar, he creat l’arxiu rss. L’he pujat a un servidor i, per evitar possibles molèsties futures als possibles lectors (que no crec que n’hi hagen gaires), he obert un compte a feedburner. La única pega és que les modificacions al canal s’han de fer manualment, però com que hi haurà poques notícies no em serà cap maldecap actualitzar-ho…

Imatge extreta de la font Anderson Dingts2.  .

5 thoughts on “Crear un canal RSS del no-res

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow