el basar de les espècies

L’edició en català al Camp de Tarragona, a E-Lis (versions en pdf)

Voleu accedir als textos de l’Edició en català al Camp de Tarragona que aniré postejant estos dies i que es troben a la revista Kesseque estarà a la Fira de Frankfurt? No fa falta que compreu cap revista, ni que aneu a Frankfurt, ara ho teniu fàcil gràcies a E-Lis (i a les bones arts del Dani, sense el qual no s’hauria pogut fer possible!!). A més a més de la versió catalana que podreu llegir, hi trobareu la versió en anglès (Publishing in Catalan in the Camp de Tarragona) i en alemany (Das Verlagswesen für Katalanisch im Camp de Tarragona). Tot un luxe, com diu el Dani, i per un preu mòdic (gratix!).

.

2 thoughts on “L’edició en català al Camp de Tarragona, a E-Lis (versions en pdf)

  1. Daniel

    Com suposo que us imagineu, sóc un fan d’E-LIS, i intento convèncer a tot mortal de les bondats de publicar-hi. Jaume, m’alegra molt que t’hagis decidit a fer-ho (ep, que no hi tinc interessos, que consti).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow