el basar de les espècies

L’edició en català al Camp de Tarragona, a E-Lis (versions en pdf)

Voleu accedir als textos de l’Edició en català al Camp de Tarragona que aniré postejant estos dies i que es troben a la revista Kesseque estarà a la Fira de Frankfurt? No fa falta que compreu cap revista, ni que aneu a Frankfurt, ara ho teniu fàcil gràcies a E-Lis (i a les bones arts del Dani, sense el qual no s’hauria pogut fer possible!!). A més a més de la versió catalana que podreu llegir, hi trobareu la versió en anglès (Publishing in Catalan in the Camp de Tarragona) i en alemany (Das Verlagswesen für Katalanisch im Camp de Tarragona). Tot un luxe, com diu el Dani, i per un preu mòdic (gratix!).

.

2 thoughts on “L’edició en català al Camp de Tarragona, a E-Lis (versions en pdf)

  1. Daniel

    Com suposo que us imagineu, sóc un fan d’E-LIS, i intento convèncer a tot mortal de les bondats de publicar-hi. Jaume, m’alegra molt que t’hagis decidit a fer-ho (ep, que no hi tinc interessos, que consti).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.