el basar de les espècies

Entrevista a la Cadena Ser sobre el «Kesse» i Frankfurt 2007

Els tarragonins i ganxets que escoltaveu ahir la Cadena Ser, al migdia, devíeu tindre males vibracions, perquè el subjecte que escriu este bloc estava en antena… Però no us preocupeu! Gràcies a les arts del Jordi Cartanyà, un dels magnífics entrevistadors, podreu sentir tota l’entrevista des de qualsevol punta del món a qualsevol hora. A l’entrevista vam prestar especial atenció al darrer número de la revista Kesse, dedicada a la literatura catalana al Camp de Tarragona (que ja sabeu de què va), però també vam fer una revisió en profunditat de la situació literària actual al camp i de tot el que representa la Fira de Frankfurt d’enguany.
.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.