el basar de les espècies

Entrevista a la Cadena Ser sobre el «Kesse» i Frankfurt 2007

Els tarragonins i ganxets que escoltaveu ahir la Cadena Ser, al migdia, devíeu tindre males vibracions, perquè el subjecte que escriu este bloc estava en antena… Però no us preocupeu! Gràcies a les arts del Jordi Cartanyà, un dels magnífics entrevistadors, podreu sentir tota l’entrevista des de qualsevol punta del món a qualsevol hora. A l’entrevista vam prestar especial atenció al darrer número de la revista Kesse, dedicada a la literatura catalana al Camp de Tarragona (que ja sabeu de què va), però també vam fer una revisió en profunditat de la situació literària actual al camp i de tot el que representa la Fira de Frankfurt d’enguany.
.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow