el basar de les espècies

Orbitant per Frankfurt

Finalment m´he conectat en un ciber, amb un teclat estrany i un explorer 5.0 (una reliquia de versio). Aixi que no us estranyeu si no hi ha accents i falten coses (no puc deixar comentaris, per exemple).
El viatge va anar molt be. Vam arribar a l´aeroport i ens va portar a la ciutat un afganes que sabia setz llengues, i vam anar a sopar a un italia regentat per italians. No va ser fins a l´endema que vam contactar amb aborigens, ja cami de la fira. 😀
Comencem per l´esport nacional: criticar. L´exposicio dedicada a la cultura catalana, xiquets, fluixeta fluixeta. Hi ha molts llibres originals i incunables, i hi ha un raconet en que la gent pot escoltar entrevistes a escriptors; pero la sensacio general es que si no saps que es la cultura catalana no se si en surtes tenint alguna idea clara de tot plegat (ho haurem de preguntar a algun alemany, a vore que diu).
Anem a l´estand de llibres Catalunya. Molt de disseny, si, pero poc funcional. Penseu que tota la produccio editorial de totes les universitats dels Paisos Catalans es resumeix en quatre lleixes comptades!
I lo millor de tot: veure deambular escriptors catalans pels estands institucionals… Que no saben que hi ha una fira amb llibres de tot lo mon? Pareix que no, perque no paren de donar voltes a l´estand del Gremi i del Ramon Llull (deuen tindre complex de tito ensenyant les plomes? no ho se)
De moment hem visitat els estands llatins i d´altres llengues. Ara anem cap a la zona dels angloamericans, a vore que tenen de bo, i ésta tarde m´escapo a visitar el llibre cientific (el que m´interessa a mi).
A nivell de ciutat pareix que la gent se n´entera de que es aixo de la cultura catalana (bona senyal, com a minim). Haurem d´esperar al final per fer-ne una avaluacio.
A vore si me conecto un altre dia i vos dic alguna coseta mes. I llegiu molts llibres, eh?.

3 thoughts on “Orbitant per Frankfurt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.