el basar de les espècies

Orbitant per Frankfurt

Finalment m´he conectat en un ciber, amb un teclat estrany i un explorer 5.0 (una reliquia de versio). Aixi que no us estranyeu si no hi ha accents i falten coses (no puc deixar comentaris, per exemple).
El viatge va anar molt be. Vam arribar a l´aeroport i ens va portar a la ciutat un afganes que sabia setz llengues, i vam anar a sopar a un italia regentat per italians. No va ser fins a l´endema que vam contactar amb aborigens, ja cami de la fira. 😀
Comencem per l´esport nacional: criticar. L´exposicio dedicada a la cultura catalana, xiquets, fluixeta fluixeta. Hi ha molts llibres originals i incunables, i hi ha un raconet en que la gent pot escoltar entrevistes a escriptors; pero la sensacio general es que si no saps que es la cultura catalana no se si en surtes tenint alguna idea clara de tot plegat (ho haurem de preguntar a algun alemany, a vore que diu).
Anem a l´estand de llibres Catalunya. Molt de disseny, si, pero poc funcional. Penseu que tota la produccio editorial de totes les universitats dels Paisos Catalans es resumeix en quatre lleixes comptades!
I lo millor de tot: veure deambular escriptors catalans pels estands institucionals… Que no saben que hi ha una fira amb llibres de tot lo mon? Pareix que no, perque no paren de donar voltes a l´estand del Gremi i del Ramon Llull (deuen tindre complex de tito ensenyant les plomes? no ho se)
De moment hem visitat els estands llatins i d´altres llengues. Ara anem cap a la zona dels angloamericans, a vore que tenen de bo, i ésta tarde m´escapo a visitar el llibre cientific (el que m´interessa a mi).
A nivell de ciutat pareix que la gent se n´entera de que es aixo de la cultura catalana (bona senyal, com a minim). Haurem d´esperar al final per fer-ne una avaluacio.
A vore si me conecto un altre dia i vos dic alguna coseta mes. I llegiu molts llibres, eh?.

3 thoughts on “Orbitant per Frankfurt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow