el basar de les espècies

Orbitant per Frankfurt (2)

M´he topat amb una terminal d´internet i aprofito per escriure-vos! Ahir la cosa va estar molt be, despres de visitar els estands anglofons i els cientifics vam anar a descansar i per la nit ens vam escapar al Sonar (vaig sentit una versio cha-cha-cha del Thriller del Michael Jackson acollonante). Estic fent fotos, i prenent apunts, (anirem a sentir que diu el Porcel mes tard) i quan torne a casa us escriure alguns posts amb mes tranquilitat. Per cert, avui hem trobat una companya de la Katerina (o era ella?).
Vinga!, vinga!, que me´n vaig a la zona dels comics, que m´esperen un munt de frikis disfressats!.

4 thoughts on “Orbitant per Frankfurt (2)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow