el basar de les espècies

Orbitant per Frankfurt (2)

M´he topat amb una terminal d´internet i aprofito per escriure-vos! Ahir la cosa va estar molt be, despres de visitar els estands anglofons i els cientifics vam anar a descansar i per la nit ens vam escapar al Sonar (vaig sentit una versio cha-cha-cha del Thriller del Michael Jackson acollonante). Estic fent fotos, i prenent apunts, (anirem a sentir que diu el Porcel mes tard) i quan torne a casa us escriure alguns posts amb mes tranquilitat. Per cert, avui hem trobat una companya de la Katerina (o era ella?).
Vinga!, vinga!, que me´n vaig a la zona dels comics, que m´esperen un munt de frikis disfressats!.

4 thoughts on “Orbitant per Frankfurt (2)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.