el basar de les espècies

Orbitant per Frankfurt (6)

Avui vos diré quatre coses «alternatives» al voltant de la Fira de Frankfurt.

La primera, el cal·ligraf que hi havia a l’estand de Turquia. Els firaires acostumen a regalar punts de llibre i catàlegs, però els turcs, a més a més d’editors, hi tenien un enquadernador, un artista (que pintava aiguaforts) i un cal·lígraf. El cal·ligraf et regalava el teu nom (o les paraules que vulguesses) cal·ligrafiades a l’«àrab». La veritat és que és una molt bona idea, ja que el seu estand sempre estava ple de curiosos i de gent que en volia un (sobretot perquè era una cosa diferent a tot el que els altres oferien als visitants).

Una altra cosa que em va cridar l’atenció va ser l’estand de la Ciutat del Vaticà. La Biblioteca del Vaticà, a més a més de regalar uns esplèndids punts de llibre i uns catàlegs acurats, tenia exposats tota classe de llibres d’art del seu fons. Un regal per a la vista, de veritat.

El diumenge, a més a més, em vaig escapar a fer pinya als castells. Els de la Vella de Valls hi havien anat (una llàstima que no fossen els de la Jove), i no em podia estar d’anar a ajudar-los ja que els alemanys, això de posar-se a la pinya, res de res!

I, finalment, els frikis. No hi podien faltar!

Aprofitant que hi ha una part de la Fira dedicada al còmic, els frikis de Frankfurt aprofiten per disfressar-se de personatges de còmic i passejar-se feliçment per la Fira tot empolainats (el nigth hi hauria xalat), tal i com fan aquí al Saló del Còmic de Barcelona.

Unes estudiants de Hogwarts revisen la seua càmara. Hauran trobat algun defecte al seu darrer encanteri? .

4 thoughts on “Orbitant per Frankfurt (6)

  1. Jacme

    ei! si hi vas un dia entre setmana, avisa’m, que algun dia he d’anar a fer encàrrecs a la capital i ens hi podríem trobar! 😀
    (mmm… sí, millor el bat-pla que el bat-cotxe…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow