el basar de les espècies

Orbitant per Frankfurt (6)

Avui vos diré quatre coses «alternatives» al voltant de la Fira de Frankfurt.

La primera, el cal·ligraf que hi havia a l’estand de Turquia. Els firaires acostumen a regalar punts de llibre i catàlegs, però els turcs, a més a més d’editors, hi tenien un enquadernador, un artista (que pintava aiguaforts) i un cal·lígraf. El cal·ligraf et regalava el teu nom (o les paraules que vulguesses) cal·ligrafiades a l’«àrab». La veritat és que és una molt bona idea, ja que el seu estand sempre estava ple de curiosos i de gent que en volia un (sobretot perquè era una cosa diferent a tot el que els altres oferien als visitants).

Una altra cosa que em va cridar l’atenció va ser l’estand de la Ciutat del Vaticà. La Biblioteca del Vaticà, a més a més de regalar uns esplèndids punts de llibre i uns catàlegs acurats, tenia exposats tota classe de llibres d’art del seu fons. Un regal per a la vista, de veritat.

El diumenge, a més a més, em vaig escapar a fer pinya als castells. Els de la Vella de Valls hi havien anat (una llàstima que no fossen els de la Jove), i no em podia estar d’anar a ajudar-los ja que els alemanys, això de posar-se a la pinya, res de res!

I, finalment, els frikis. No hi podien faltar!

Aprofitant que hi ha una part de la Fira dedicada al còmic, els frikis de Frankfurt aprofiten per disfressar-se de personatges de còmic i passejar-se feliçment per la Fira tot empolainats (el nigth hi hauria xalat), tal i com fan aquí al Saló del Còmic de Barcelona.

Unes estudiants de Hogwarts revisen la seua càmara. Hauran trobat algun defecte al seu darrer encanteri? .

4 thoughts on “Orbitant per Frankfurt (6)

  1. Jacme

    ei! si hi vas un dia entre setmana, avisa’m, que algun dia he d’anar a fer encàrrecs a la capital i ens hi podríem trobar! 😀
    (mmm… sí, millor el bat-pla que el bat-cotxe…)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.