el basar de les espècies

Catosfera & Literatura

En Jesús M. ens ho deia l’altre dia… Suposo que molts de vosaltres ja esteu al cas de la trobada de la catosfera a Granollers el 25, 26 i 27 de gener, i que ha vos hi heu apuntat. A les Terres de l’Ebre ja ho tenim per mà això de fer trobades, esperem que els catalans del nord ho acaben muntant bé (que si no hi ha vermut i pica-pica pot ser una hecatombe!) 😀

A lo que anàvem: que a la trobada hi haurà una taula redona sobre literatura, i han tingut la bona pensada de fer un llibre amb aportacions de blocaires. Jo no me n’he pogut estar i ja he enviat la meua aportació. Dubto moooolt que l’acaben triant, però m’ha fet gràcia enviar la ressenya que vaig fer del llibre Blanc sobre negre i, sobretot, m’ha engrescat la idea de complicar la vida als pobres lectors que n’hauran de fer la tria (quants missatges acabaran rebent? pot ser divertidíssim!!!).

Vos apunto el text de la convocatòria, i ja ho sabeu: animeu-vos-hi! 😛

 

La taula “els blocs i la literatura” serà una de les més interactives. Parlarem de llibres 2.0 amb el propòsit de fer-ne un. Gràcies a l’empenta de gent com en Sani Girona, en Jesús M. Tibau i el coordinador de la Ponència, en Toni Ibañez, tindrem un llibre que reculli les aportacions de tots els blocaires lletraferits que hi vulgueu col·laborar. Segons diuen “compondrem el Llibre a partir de textos escrits als blocs. Escolliu el vostre millor post i envieu-nos-el. Els textos rebuts formaran part d’un volum que serà publicat la propera primavera per l’editorial Cossetània amb el títol “Blogs & literatura, Primera Antologia de al Catosfera Literària”.

Els textos els heu d’enviar a catosfera2008@gmail.com
Termini de presentació: 31 de desembre de 2007

Formulari de dades:

– Nom del blogger (o nick)
– Breu currículum (edat, localitat, ocupació… màx. 250 caràcters)
– Correu electrònic
– Nom del blog
– Adreça del blog
– Enllaç al post
– Data del post
– Text del post

[Només s’accepta un post per persona. Val a dir que es farà una selecció d’acord amb un criteri de qualitat i temàtica (els posts han de ser de caràcter literari o referents a la literatura). Els autors cediran els drets sobre el text, i els beneficis seran destinats a fins solidaris.]

.

4 thoughts on “Catosfera & Literatura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.