el basar de les espècies

Camprebloc

El proper diumenge dia 16, a Campredó, s’organitza el Camprebloc. I qui ho havia d’organitzar, sinó l’infatigable Emigdi?

La jornada començarà a les 17.30 al Casal «Francesc Llop i Marqués» de Campredó. Primer es presentaran els blocs campredonencs: Campredó templerLo sifo, Lo barber, Calgru, Gabi opina, UE Campredó, els d’Oriol Gracià i els d’Emigdi Subirats. Després hi haurà la tertúlia del «JordiBloc» (suposo que ja veieu per a on va), i hi seran Jordi Jordan, Jordi Arrufat, Jordi Perales, Jordi Andreu i, provablement, Jordi Roig.

Seguidament hi haurà una presentació de podcasts… Endevineu de quins? Sí, dels Podcasts d’asteroides! He d’agrair la idea descabellada que ha tingut l’emigdi de convidar-m’hi, no sé si estaré a l’alçada, ni si els meus podcasts hi estaran. Si al final vaig dir que sí, sense pensar-m’ho gaire, és per diferents motius: primer, perquè és una trobada de blocaires (i cal donar suport a iniciatives tant bones i necessàries com les de l’emigdi!); segon, perquè és bo que la gent conega (o re-conega) els poetes de casa nostra i la literatura que creen (que gairebé sempre és oblidada) i, tercer, perquè és una bona oportunitat d’explicar a la gent «què és un podcast» i encoratjar-los a tirar-se de la moto i fer-ne.

Per acabar la jornada hi haurà l’entrega dels premis del Top ten ebrenc, una iniciativa de l’emigdi (també) per votar els blocs que més ens agraden (encara hi sou a temps si no ho heu fet, eh?).

I per rematar-ho tot hi haurà un pica-pica (que no podia faltar!). Hi faltareu vosaltres?

Mapa visual del Camprebloc de Jesús Ferré..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.