el basar de les espècies

Bloc solidari

La jaka em premia amb una copa al bloc solidari. Ara que ja li he trobat un lloc a la vitrina m’he posat a pensar a qui donar-li… Com que ja fa dies que corre el premi, i molts de vosaltres ja el teniu, m’he decidit per donar-lo a projectes i idees blocosfèriques, ja que gràcies a elles la nostra xarxa acaba sent una mica més solidària del que era.

El primer li dono a la Catosfera i, en concret, a la bona pensada de fer un llibre que recull la relació entre els blocs i la literatura amb aportacions de blocaires d’arreu del domini lingüístic (i de més enllà).

El segon va per tots aquells blocs normals del Camp de Tarragona (ja sabeu a quins em refereixo i a quins no, siguen de tinet o d’una altra plataforma), perquè fan de la blocosfera tarragonina una xarxa completa, sense la qual no s’entendria tot això del moviment blocaire (us imagineu que als blocs només es parlés de política? brbrbrbrbbr).

I el tercer va per a l’ebresfera, que acaben de tirar una nova web endavant i ja s’acosta l’ebrebloc de l’any que ve!

.

4 thoughts on “Bloc solidari

  1. Jacme

    @toni: de re! la iniciativa s’ho val!

    @night: no ho sé, no ho sé… jo crec que lo millor és que l’Emperador continue regint els destins de la galàxia, com «ha de ser» 😀

    @katerina: ni muuuuu? vale! 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.