el basar de les espècies

Els podcasts d’asteroides al Camprebloc

Ahir vam fer cap al Camprebloc. La jornada va ser magnífica, amb un parell de taules redones interessantíssimes i, sobretot, ens va ensenyar que un poble menut no té res que envejar a un de gran si les coses es fan bé, i l’Associació Cultural Soldevila ho va brodar! (En parlen també l’Emigdi, el Gustau, lo sifo, el jordi andreu i el JM Tibau.)

Després de diferents problemes tècnics (el so se sentia fatal… cosa del Vista, què voleu fer-hi) al final vam encertar l’opció correcta i els podcasts es van poder escoltar perfectament. Els que no vau poder vindre, esta part la podeu escoltar des de casa, que per això estan penjats al votre abast.

Foto feta pel Gustau. Al fons l’Emigdi.

A més a més, per tal de facilitar la lectura i el seguiment dels poemes, vaig muntar un llibret per a que la gent no es perdés i, de passada, tinguessen un record del Camprebloc. Vosaltres també el podeu tindre, només cal que us el descarregueu!

I ara a preparar-nos per l’Ebrebloc!

.

2 thoughts on “Els podcasts d’asteroides al Camprebloc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.