el basar de les espècies

Primer recital poètic nadalenc a ca la Violant

A ca la Violant han organitzat un recital poètic cibernètic. A banda de versos de la mateixa Violant de Bru, hi trobareu textos del Francesc i del Francesc, de l’Espock, de la Júlia Costa, de l’Aladern o del Jordi Ventura. Al Basar també hi hem posat cullerada amb l’últim podcast, el de la Rosa.

Així que vos convido a qui hi aneu i disfruteu d’esta magnífica iniciativa nadalenca, i per anar obrint boca aquí baix hi trobareu un dels poemes, Alliberament, de la Violant.

I bones festes a tothom!!!

.

6 thoughts on “Primer recital poètic nadalenc a ca la Violant

  1. francesc

    hola: no saps la il·lusió que m’ha fet sentir un poema meu recitat,es una altra dimensió,com t’ho diria, aquestr matí a les sishe engegat l’ordinador, com em llevo a les cinc cada dia, ja va en mi llevar-me aviat, i he vist el comentari de na Violant,m’ha agradat tant que per aixó he improvisat aquest bloc, el que no sé, ja li he deixat un ciomentari a ella, es com carall es fa, ja hio aprendre, però, la paraula acompanyada de la imatge i el fons musical suau i al dente, es la conjunció, perfecte per a la poesia.

    Bon nadal

  2. Jacme

    @francesc: hi ha programes gratuïts que et permeten editar vídeo, potser lo millor serà que li preguntes a na Violant que ja ho ha fet (jo només et puc assessorar correctament en l’apartat d’àudio!) 😀

    @tots: bones festes!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.