el basar de les espècies

Primer recital poètic nadalenc a ca la Violant

A ca la Violant han organitzat un recital poètic cibernètic. A banda de versos de la mateixa Violant de Bru, hi trobareu textos del Francesc i del Francesc, de l’Espock, de la Júlia Costa, de l’Aladern o del Jordi Ventura. Al Basar també hi hem posat cullerada amb l’últim podcast, el de la Rosa.

Així que vos convido a qui hi aneu i disfruteu d’esta magnífica iniciativa nadalenca, i per anar obrint boca aquí baix hi trobareu un dels poemes, Alliberament, de la Violant.

I bones festes a tothom!!!

.

6 thoughts on “Primer recital poètic nadalenc a ca la Violant

  1. francesc

    hola: no saps la il·lusió que m’ha fet sentir un poema meu recitat,es una altra dimensió,com t’ho diria, aquestr matí a les sishe engegat l’ordinador, com em llevo a les cinc cada dia, ja va en mi llevar-me aviat, i he vist el comentari de na Violant,m’ha agradat tant que per aixó he improvisat aquest bloc, el que no sé, ja li he deixat un ciomentari a ella, es com carall es fa, ja hio aprendre, però, la paraula acompanyada de la imatge i el fons musical suau i al dente, es la conjunció, perfecte per a la poesia.

    Bon nadal

  2. Jacme

    @francesc: hi ha programes gratuïts que et permeten editar vídeo, potser lo millor serà que li preguntes a na Violant que ja ho ha fet (jo només et puc assessorar correctament en l’apartat d’àudio!) 😀

    @tots: bones festes!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow