el basar de les espècies

Clica! per saber què és un bloc

Ja fa uns dies que vam fer un beers&blocs a TGN, i ja vos comentàvem que hi havia vingut la tele. La gent de Tinet té un programa a la tele de Reus, Clica!, que parla de noves tecnologies i que vol apropar-les de manera fàcil i divertida als telespectadors, i que estan a l’abast de tots a Tinetxarxa.

Aprofitant la trobada els de Tinet van voler fer-nos parlar dels blocs per preparar-ne un programa. Les entrevistes que ens van fer aquell dia no van quedar ben gravades, i al cap de poc vam haver de repetir-les al local de Tinet. Hi érem el JM Yago, el night i jo mateix, i la veritat és que el resultat de tant de xarrar crec que ha quedat molt bé! Que no vos en refieu? Mireu-ho vosaltres mateixos! 😀

.

8 thoughts on “Clica! per saber què és un bloc

  1. Jacme

    @dan: mediàtics no ho sé, frikis segur! 😀

    @losimo: osti, de veritat que els hi diràs als de la tele de Girona per agafar lo programa? vols que en parle amb l’Amadeu, que és el responsable per part de tinet del programa, per si ho deixen a un bon preu???

    @night: ja falta menys per al Gran Dia! 😀 (lo de les mans és per a encortar al telespectador amb els teus poders hipnòtics de superheroi!) 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.