el basar de les espècies

Primeres repercussions de l’Ebrebloc als mitjans d’informació

L’ebrebloc  ja roda. L’altre dia el company Gustau va preparar una nota de premsa, i el correuet ja comença a tindre els seus efectes més enllà de l’ebresfera. Al dani l’han entrevistat a la ràdio de Móra d’Ebre i la Carme avui se sentia a la Plana Ràdio. A tinet hi surt la notícia, així com a Ribera Online. Avui, al Punt, també (en paper i digital!). El Jesús ja ha fet una videopromoció, i el dijous en Gustau ens prepara alguna cosa per a la contra del dijous… què serà? Quin munt de coses!

Si voleu saber, fil per randa i a cada moment, tot el batibull de coses que van passant, res més senzill que entrar a la pàgina de l’Ebrebloc al twitter. I si rondeu per facebook hi trobareu un grup de l’ebresfera. La idea és informar de tot el que ens interessa amb el màxim d’eines tecnològiques que tenim al nostre abast, per a que ningú no puga dir que no n’estava al cas: ja no hi ha cap excusa!

Fotografia de l’Ebrebloc de l’any passat, quan ens estàvem preparant per començar, de Javier Leiva..

5 thoughts on “Primeres repercussions de l’Ebrebloc als mitjans d’informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.