el basar de les espècies

Primeres repercussions de l’Ebrebloc als mitjans d’informació

L’ebrebloc  ja roda. L’altre dia el company Gustau va preparar una nota de premsa, i el correuet ja comença a tindre els seus efectes més enllà de l’ebresfera. Al dani l’han entrevistat a la ràdio de Móra d’Ebre i la Carme avui se sentia a la Plana Ràdio. A tinet hi surt la notícia, així com a Ribera Online. Avui, al Punt, també (en paper i digital!). El Jesús ja ha fet una videopromoció, i el dijous en Gustau ens prepara alguna cosa per a la contra del dijous… què serà? Quin munt de coses!

Si voleu saber, fil per randa i a cada moment, tot el batibull de coses que van passant, res més senzill que entrar a la pàgina de l’Ebrebloc al twitter. I si rondeu per facebook hi trobareu un grup de l’ebresfera. La idea és informar de tot el que ens interessa amb el màxim d’eines tecnològiques que tenim al nostre abast, per a que ningú no puga dir que no n’estava al cas: ja no hi ha cap excusa!

Fotografia de l’Ebrebloc de l’any passat, quan ens estàvem preparant per començar, de Javier Leiva..

5 thoughts on “Primeres repercussions de l’Ebrebloc als mitjans d’informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow