el basar de les espècies

lo twitter

Igual que l’Enjuto Mojamuto, ara jo també estic al twitter! Tot ve de que l’ebrebloc també hi és, i per curiositat m’hi vaig crear un compte. I ja posats a fer em vaig instal·lar el plugin per al bloc, twitter tools, i vaig actualitzar la plantillla per a que sortís el darrer missatge (per al navegador firefox teniu el plugin twitter fox). Ara des del bloc puc enviar-hi entrades, i viceversa, tot un luxe!

Per als despistats que no en tenen ni idea de què és, una pàgina a twitter ve a ser un nanobloc (amb fil rss de subscripció i tot!) en què la gent posa missatges de no més de 140 caràcters. Serveix per a explicar què fas en cada moment, per a posar idees, enllaços, i tot lo que et passa pel cap de manera curta i ràpida. Es pot utilitzar de moltes maneres, només cal posar-hi imaginació: de la manera tradicional, tal i com fa l’enjuto, explicant xorrades, o bé com es fa amb l’ebrebloc, com una agenda-alertes d’activitats o agenda-mini d’avisos (com diu el dani).

Ahir també vaig fer-me un compte a facebook, i la veritat és que no sé si el faré servir gaire. Hi ha moltes opcions, en què pots seguir què fan els teus contactes i viceversa, enviar missatges, avisar que puges una imatge o una foto… però no li acabo de trobar molt d’ús (de moment).

Què no ho acabeu de veure clar? mireu un exemple, ahir el gustau ens dia que estéssem a l’aguait de l’entrevista del Punt, i avui lo JM Tibau hi surt amb una entrevista més que vertiginosa!

.

7 thoughts on “lo twitter

 1. Jacme

  @carme: amb el preu que paguem el servei d’internet (i les prestacions), per posar un exemple de les facilitats que existeixen, me sembla que ho portem clar això de les tarifes de mòbil!
  Sí, és molt bona idea, però crec que encara falta un bon temps per a que ho puguem portar a la pràctica…

  @night: president? de quin pais? 😀

  @losimo: no serà per a mac? ara vaig a mirar-ho…

  @trapezista: 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.