el basar de les espècies

Tancament de TV3 al País Valencià

Ja fa dies que va sortir la notícia i que ACPV va engegar una campanya per fer front a les conseqüències de les accions de polítics valencians (i a la inacció de polítics catalans). A la blocosfera ja hi va haure una reacció extraordinària de solidaritat i ràbia (mireu què dia l’emigdi, per exemple). A la URV van decidir donar-hi suport i canalitzar les aportacions de 10 euros a canvi d’una reproducció d’una obra de Tàpies. A mi l’artista este no m’agrada gens, però tot sia per una bona causa, i este matí ja he recollit la reproducció (la veritat és que no sé què en faré…).

.

2 thoughts on “Tancament de TV3 al País Valencià

  1. Jacme

    a mi el primer tàpies sí que m’agrada, però últimament crec que no para de repetir-se (i este últimament ja dura uns quants anyets…)

    ja se sap que sobre l’art cadascú hi diu la seua! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.