el basar de les espècies

Tancament de TV3 al País Valencià

Ja fa dies que va sortir la notícia i que ACPV va engegar una campanya per fer front a les conseqüències de les accions de polítics valencians (i a la inacció de polítics catalans). A la blocosfera ja hi va haure una reacció extraordinària de solidaritat i ràbia (mireu què dia l’emigdi, per exemple). A la URV van decidir donar-hi suport i canalitzar les aportacions de 10 euros a canvi d’una reproducció d’una obra de Tàpies. A mi l’artista este no m’agrada gens, però tot sia per una bona causa, i este matí ja he recollit la reproducció (la veritat és que no sé què en faré…).

.

2 thoughts on “Tancament de TV3 al País Valencià

  1. Jacme

    a mi el primer tàpies sí que m’agrada, però últimament crec que no para de repetir-se (i este últimament ja dura uns quants anyets…)

    ja se sap que sobre l’art cadascú hi diu la seua! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow