el basar de les espècies

Ebrebloc i Jornades de la Catosfera

Ja tenim cartell i tríptic definitius de l’Ebrebloc 2008. I enguany, a més a més, tenim ràdio i televisió! D’una banda Antena Caro retransmetrà en directe i en diferit (per ones i per la xarxa) diferents actes de l’Ebrebloc, i Teveon estarà present en tots els actes i ho podreu seguir per internet. Un desplegament increïble, no trobeu?

Mentrestant ens anem preparant per a la trobada de la Catosfera a Granollers. Jo només hi seré dissabte tot i que el divendres ja començarà la moguda (una llàstima no poder-me quedar el diumenge al Taller de podcasts del Toni). Ho tindran ben muntat? Jo només espero que ens donen l’esmorzar i que hagen preparat lo dinar, que dels actes ja me n’enrefio (el Dani hi serà en representació de l’ebresfera!).


Falca promocional d’Antena Caro de l’Ebrebloc 2008. .

5 thoughts on “Ebrebloc i Jornades de la Catosfera

  1. Jacme

    és que són uns copions estos de granollers… (no ho crec, lo que sí que crec és que van posar la data sense ni pensar en naltros i que no s’ha solapat de miracle!) 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.