el basar de les espècies

Primeres impressions de l’Ebrebloc 2008

El segon Ebrebloc ja és història! Avui comencen a haure a la xarxa les primeres impressions dels participants (podeu seguir-les aquí) i el jesús ja ens ha obsequiat amb més d’un vídeo. Pel meu cap encara bullen les idees i les impressions, i caldrà esperar uns dies a que Teveon puge els vídeos per a poder-ne fer una anàlisi més en fred.

Imatge presa en un moment de la inauguració de l’Ebrebloc 2008.

De la inauguració (a banda de la brillant Carme fent de mestressa de la cerimònia) em va agradar molt la intervenció del Jordi Bosch (tot i que era un remake del que ja va dir a la trobada de la catosfera). La taula redona d’educació va ser tota una sorpresa per a mi, en positiu, perquè hi havien opinions diverses (i apassionades), i perquè vam tindre la oportunitat de veure com educadors de les nostres Terres veuen i interpreten la funció del bloc en les seues aules. El Taller de podcast del Jordi (magnífic professor que ens vam agenciar) va ser molt didàctic, sobretot per a qui no sabien ni que és un podcast i que encara s’animaran a fer-ne un (que és el que volíem que passés quan vam pensar en este taller). Del Dani, què n’he de dir? una radiografia exhaustiva i engrescadora de futur (estic molt content de veure el canvi que ha fet ell personalment d’un Ebrebloc a l’altre, felicitats dani per la feina feta!!!!).

El Marc Vidal seguia el Dani, i va ser una molt bona pensada que vingués, ara que tenia tota la trobada catosfèrica tant fresqueta en la memòria, perquè ens va obsequiar amb més d’un pensament i va apuntar moltes idees que caldrà repassar més endavant. De moment em quedo amb una cosa, i és que va reconèixer que a l’ebresfera som pioners en qüestió de blocs a Catalunya, i venint d’ell (que és de fora de casa nostra) deu ser veritat, no trobeu? I després la taula dels polítics (amb confessions públiques incloses), va brodar les jornades.

Mentrestant estic molt content del seguiment que han fet els mitjans de comunicació del territori (Teveon, Antena Caro, la Plana Ràdio, El Punt, Més Ebre, Tinet, etc.) i de fora del territori (els de Nació Digital sempre ens tenen en compte!). Vam estar tuitejant a sac tots els dies, ens va visitar la Mireia, no vaig trobar-me amb losimo, però sí amb accídia, i vam menjar pastissets de confitura de taronja (i si el fem el postre oficial de l’Ebrebloc?).

En els propers dies, quan els pensaments es vagen assolant, anirem apuntant més idees… però el que ja puc dir ara és que tinc moltes ganes de tornar-nos a trobar tots!

Un dels vídeos del Jesús..

18 thoughts on “Primeres impressions de l’Ebrebloc 2008

 1. Jacme

  @daniel: el que dic de tu no és cap mentida, sense tu a l’ebresfera seríem com una cadira coixa!

  @dan: mira que vam pensar en les baldanes, però vam trobar massa bèstia posar-les al pica-pica… potser en una baldanada-carxofada quedarien millor, no? bé, com a mínim ens vam recordar de portar pastissets! 😀

  @night: gràcies! 😛

 2. Daniel Gil

  Proposo solemnement instaurar una altra activitat: la Baldanada blocaire. A celebrar com un acte més dins de l’EbreBloc… o de forma separada. S’accepten col·laboracions, com ara “la okupació” temporal d’algún tros o terreno d’algún blocaire de la zona, per part d’aquesta colla de frikis que estem fets!

 3. Anna

  ei, felicitats per l’èxit de l’ebrebloc!

  ah, i m’apunto a la blocobaldanada aquesta si la feu, que a les jornades ja em vau fer venir ganes de tastar-les! 😛

 4. Accídia

  Blocobaldanada!!! Brutal.. Estava pensant de fer un blog eròtic i dir-li la baldana sacsacnuda… XD
  Encara que no crec que sigui viable, el meu estil indefectiblement faria que acabessin tots morts…
  Ei, qui fara el blocallioli?

 5. Jacme

  la baldana sacsanuda! fes-lo! fes-lo! fes-lo! (encara que acaben morts) 😀

  el blocallioli, si t’apuntes voluntari, tu mateix! espero que no tingues problemes amb ell, com tenen els vampirs de pa sucat en oli… 😛

 6. losimo

  Xeics!!! Si cal faig de fogonero. Apart que tinc la calva cremada ja. Ancomano les baldanes u kè???? Tenim llenya? L’ampliació de l’aeroport que han de fer es carregaran uns quants boscos d’alzina, si cal ne baixo. D’alzina i si voleu aeroport, vol baixo tot. Ja posats.

  Així… Quan? Vaaaaaaaaaa que ja tinc gana joooo xD

  PD: Pos si los flixancos no diuen res canviem l’ubicació, serà per puestos!!!

  Jo ja tinc la barbacoa encesa…. vatros mateixos.

 7. Jacme

  desembraaaagaaaaaaaaaa!!!!

  😀

  esta tarde faré un post “oficós” a ca l’alcalde flixanco, i si no diuen re te farem organitzador oficial de la blocobaldanada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.