el basar de les espècies

Big Culo Day

Ja vos pensàveu que no ens recordaríem del Big Culo Day? gràcies al Night ens hem enterat de la moguda promoguda per Jotace, i com a frikis militants i convençuts aquí ve la nostra aportació (ser n’haurà enterat l’ebrenca exiliada?). La veritat és que ho he tingut molt difícil, lo primer que m’ha passat pel cap és el de l’Ofèlia, del Mortadel·lo, i és clar, ja no m’he pogut traure la imatge (voluminosa) del cap. Com que no sóc un frikicomicaire espero que no em maltracteu si al final la imatge triada no ve directament d’un còmic, tot i que és d’un dibuixant de còmic. Es tracta de Javier Royo, un il·lustrador que dibuixa unes imatges fantàstiques, i vos he triat una d’inspiració mig satànica que em recorda (inevitablement) a les voluptuoses corbes que apareixen sovint a Conan, com podeu veure en este post.

.

11 thoughts on “Big Culo Day

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.