el basar de les espècies

Va de còmics

Últimament el nightwind80 no para de donar titulars comicaires. Així que he decidit resumir-los tots en un sol post, ara que s’acosta el Saló del Còmic, per allò d’anar provant les espècies que degustarem els propers dies…

Ens anunciava via twitter l’edició d’un còmic del rei en Jaume per este Sant Jordi, una iniciativa molt interessant perquè la veritat és que la seua vida dóna per una bona història. Haurem de veure com queda al final, i si el còmic fa justícia al nostre heroi històric preferit! Segur que el Templer no se’n podrà estar de comprar-lo…

També ens avisava de les dates del Saló del Còmic de Tarragona, que serà del 7 a l’11 de maig. Crec que és una iniciativa molt engrescadora, i espero que l’organització estiga a l’alçada de les meues expectatives (que segur que ho estarà!). Ara, de moment, els haurem de posar un punt negatiu: no hi ha cap informació a la xarxa per part dels organitzadors. Ni bloc, ni web, només una notícia d’un pdf d’una guia d’activitats culturals editada en paper. Suposo que les presses de sempre, i les atabalamentes de l’organització d’una primera jornada, els han fet caure en este petit error de comunicació… Si volen que el Saló del Còmic de Tarragona sia un esdeveniment important en el calendari comicaire, cal que cuiden este aspecte i que no se n’obliden feliçment (encara hi són a temps!).

Per últim, volia fer-me ressó d’un premi comicaire de primer nivell, al que ja fa dies que hi podeu participar. Es tracta dels Premis Comicat 2008, una iniciativa que ens proposen els creadors del bloc, i aprofitaran les dates del Saló per fer públics els veredictes.

I, per últim, recomanar-vos un bon post de l’Avi: preguntes i respostes, en què el ninotaire ens explica les preguntes que la gent «normal» li acostuma a fer (i que segur que tard o d’hora li han fet a tots els dibuixants!). Acabo amb una imatge del meu heroi de còmic preferit, de Miguel Serrano, i un post que li vaig dedicar. Que tingueu uns feliços còmics!

.

6 thoughts on “Va de còmics

 1. Nightwing80

  Ui, quin munt de coses amb vinyetes! Així m’agrada, Jacme, que em facis publicitat (ja et passaré el pernilet o millor una cervesa) ;P
  La veritat és que es presenten uns dies molt i molt carregadets de novetats i activitats interessants (bé, directament imprescindibles per a alguns! :))
  Espero veure-t’hi especiaire! 😀

 2. Jacme

  @templer: he, he, he, ja ho sabia jo… 😀
  he vist que la pàgina del còmic ja no existeix (el post del conan és del 2006!). Sense l’emule, el que he trobat és això (s’ha de descarregar d’un en un)

  @night: m’apunto la cervessa! 😛

  @anna: osti! no coneixies la BSO del Conan? només per a això ja ha valgut la pena el post! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.