el basar de les espècies

Ni una sola paraula

L’altre dia vaig vore i sentir en un programa de tv3 al tel·lúric Roger Mas (el seu darrer disc és un esplèndid treball). Però avui parlarem d’una versió seua, que segur que coneixeu. Es tracta de la versió que ha fet d’una cançó de la Paulina Rubio, i que pel meu gust encara la millora. Què n’opineu valtros? amb quina vos quedeu? 😀

.

9 thoughts on “Ni una sola paraula

  1. vullunfestuc

    Jo fa temps que estic viciat a la versió de Roger Mas de la cançó, ara no m’atreveixo a dir quina de les dues és millor: simplement dues versions diferents de la mateixa cançó. I crec que estaria bé que apareguessin Paulinas Rubio cantant en català.

  2. Jacme

    i tant! si volem ser un pais normal hem de tindre de tot: nouvelle cuisine i fast-food. Alguna n’ha hagut de “Paulina”, però l’intent no ha acabat de qüallar… a què serà degut?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.