el basar de les espècies

La Cara C: sobre literatura

Dijous passat us avisàvem que al programa «La Cara C», de Canal Reus, parlarien d’alguns temes interessants. Avui us n’oferim el tall, amablement subministrat pel Víctor, per tal que pugueu veure el resultat.

La presentació corre a càrrec de Jordi Cartanyà i de la Mònica Batet, i el director del programa és el Víctor Torija, qui a més a més a realitzat el fantàstic vídeo d’Un rostre que no és meu, de l’Òscar Palazón.

Després es parla del llibre La catosfera literària 08, es fa un petit repàs a algun blocs i s’acaba amb una entrevista (magníficament gravada i editada per Montse Prats) a un parell de subjectes (el night n’és un) que parlen sobre la literatura a internet.

.

10 thoughts on “La Cara C: sobre literatura

  1. Jacme

    he, he, he… ja se sap, estos periodistes fan lo que volen… 😀 fixa’t que han posat un fragment d’un podcast meu… que no és literari! 😛

    malgrat tot, crec que el resultat final és molt bo!

  2. Pingback: el basar de les espècies » Blog Archive » Òscar Palazón · «Un rostre que no és meu»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.