el basar de les espècies

Space Oddity

Ara que ja han passat unes hores del Dia F és hora de fer una mica de balanç. Primer, m’agradaria felicitar a tots els participants per la seua implicació imaginativa, i més sent com el dia va caure en un diumenge (i plujós, malpese a alguns tripartidistes). Ha estat tot un èxit!

El número de participacions, de moment, és de 22 (quin número més friki! vos en recordeu del Dúo Sacapuntas?). Els posts han tractat tota classe de temes i han pres múltiples formes, d’imatges a idees, i fins i tot vídeos!). No vull comentar cap post perquè crec que tots són igual de bons, per això vos convido a visitar-los un per un (trobareu la llista aquí).

Ara, el que sí que m’agradaria reconèixer és la participació del Saül Gordillo (gràcies per tirar-te de la moto amb tots nosaltres!). I la discussió friki sobre quin dels déus lovecraftians cal posar al mig de l’Ebre (Iä Nyarlathotep!).

Per acabar vos dixo amb una cançó, Space Oddity, original del Bowie, i la versió de los Hermanos Calatrava (gentilesa de rockviu). Una cançó espacial en un bloc intergalàctic, dedicada a tots els frikis que de cor, de fet o de post, han celebrat la Diada! gràcies a tots!

.

6 thoughts on “Space Oddity

 1. Jacme

  Nyarlathotep Ijaceebo,
  Nyarlathotep Telal Alal
  Ungoyud Mangeif Naguz
  ¡Ijaceebo Ijaceebo Ijaceebo!!!
  ¡Nyarlathotep Edin Na Zu!!!

  (mira que si en som de frikis, que ens discutim amb encanteris…) 😀

 2. Templer

  Bon dia a tots!
  Quan estava a la ràdio, vaig entrevistar el germà “guapo” dels Calatrava, i em va semblar un persontage molt divertit i intel·ligent… era un humor absurd, però tenien coses divertides.

 3. Pingback: Feliç Dia de l’Orgull Friki 2017 – el basar de les espècies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.